Varmt välkommen till oss på Dalarnas Golv & Kakel!

Varmt välkommen till oss på Dalarnas Golv & Kakel!

Vi är otroligt skickliga golvläggare som finns för privatpersoner och företag i Ludvika med omnejd.

Dalarnas Golv & Kakel är specialister inom golvläggning och har riktat in oss på få tjänster som vi utför med hög kvalité och med rätt kunskap. Vi som golvföretag strävar alltid efter kundnöjdhet och vill att våra kunder ska känna sig trygga under hela processen, från start till färdigt slutresultat.

Alla våra golvläggare har behörighet BKR som gör det enkelt för dig som kund att känna ett förtroende inför olika typer av golvläggningar. Genom åren har vi samlat på oss gedigen kunskap som gör oss till den perfekta rådgivaren, vi hjälper dig att hitta rätt stil på golv för just ditt hem eller företag.

Vi åtar oss stora som små uppdrag med våra golvtjänster riktade till företag och privatpersoner. Så tveka inte att kontakta oss med vilket golvprojekt du än står inför!

Vi önskar dig en härlig dag!

Vi hjälper dig hitta din stil och bli inspirerad, kontakta oss så kan vi berätta mer!

Det kan vara en utmaning att hitta rätt stil på golvet, just därför har vi samlat flera olika typer av golv, material och stilar som vi gärna presenterar för er. Söker du kunniga och effektiva golvläggare i Ludvika - Kontakta oss så kommer vi hem till er och vägleder er genom en golvläggning - Helt kostnadsfritt! 

Vi hjälper dig hitta din stil och bli inspirerad, kontakta oss så kan vi berätta mer!

Kostnadsfritt hembesök