Renovera golvet - guide från kunnig golvläggare i Ludvika

När du är i behov av att renovera dina golv bör du vända dig till ett golvföretag som har yrkesutbildade golvläggare i Ludvika eller din lokala ort. Då kan du vara trygg med att arbetet utförs korrekt och med högsta kvalitet. Här kan du läsa vår guide om golvrenovering.

Trägolv och parkett kan med åren tappa sin glans samt få skador som exempelvis repor då möbler dras över golvet eller mindre hål från bland annat klackar eller klor. Oftast går det att renovera ett trägolv eller en parkett så att du slipper byta ut hela golvet. Att renovera golv är billigare än att byta ut det samtidigt som du bidrar till en bättre miljö genom att undvika spill. Om du vill få hjälp med att renovera ditt golv kan du kontakta oss på Dalarnas Golv & Kakel AB som har skickliga golvläggare i Ludvika som kan bistå dig vid din renovering.

 

När du ska renovera dina golv

Trägolv eller parkettgolv går oftast att renovera så att du slipper byta ut dem. Kanske du har fina trägolv som under en lång tid legat gömda under en plastmatta eller en heltäckningsmatta och som du nu vill fräscha upp. Golv utsätts ständigt för slitage från bland annat stolar som skjuts över golvet, sand som släpas in utifrån men kan också få små hål från barnens lekar, ett husdjurs klor eller om någon gått över golvet med klackar. Slitna golv med repor, skador eller som saknar lyster drar ned hela rummets utseende. Genom att renovera dina golv får du en helt ny atmosfär i dina rum.

 

När våra golvläggare i Ludvika utför en golvrenovering...

  • Det börjar med att du bokar ett kostnadsfritt möte så att vi kan inspektera dina golv, lämna råd och tillsammans med dig finna den bästa lösningen för dina golv.
  • Därefter behöver rummet eller rummen tömmas på möbler och andra inredningsdetaljer så att vi kan komma åt hela golvet samt undvika att dessa blir förstörda av damm. Vi täcker därefter över det som inte är flyttbart.
  • Med hjälp av moderna slipmaskiner som sprider minimalt med damm slipar vi golvet så att det blir plant och så att trästrukturen framhävs på ett korrekt sätt.
  • Slutligen utför våra golvläggare i Ludvika en ytbehandling som ger dina golv en lyster och en hållfasthet så att de håller en hög kvalitet under många år framöver.

 

Våra golvläggare i Ludvika är proffs på golv

Ska du lägga nytt golv eller vill du få hjälp med att renovera dina befintliga golv? Då kan du vända dig till oss på Dalarnas Golv & Kakel AB som har skickliga golvläggare i Ludvika som är proffs på alla typer av golv. Du kan använda dig av vårt formulär för att boka ett möte så att vi kan komma ut till dig för att inspektera dina golv, bistå med konsultation och lyssna på dina önskemål. Självklart kan du använda dig av ROT-avdrag för våra tjänster vilket reducerar kostnaden för arbetskostnaderna med upp till 30 %. 

Fyll i vårt formulär att få kostnadsfri rådgivning och offert!

Våra kunniga och certifierade golvläggare i Ludvika genomför kvalitativa golvläggningar - till konkurrenskraftiga priser. Hör av dig till oss så kan vi ta fram ett förslag efter just ditt behov.