Golv & Mattläggning

Golv & Mattläggning

Våra golvläggare i Ludvika är specialister inom golv och mattläggning i Ludvika med omnejd vilket gör att du kan vara säker på att du alltid får det resultat som du förväntar dig. När du anlitar oss för din golvläggning väntar inga obehagliga överraskningar. Vi lämnar alltid fast pris för våra arbeten och kan dessutom erbjuda dig mycket konkurrenskraftiga priser. Vi kan erbjuda dig golv i en stor mängd olika material som exempelvis linoleum, plast, klinkers, parkett, trägolv eller heltäckningsmatta. Vi använder enbart hållbart material som kommer från miljömedvetna leverantörer vilket gör att vårt arbete har minimal påverkan på vår miljö.


Våra Golvläggare i Ludvika utför arbeten åt såväl privatpersoner som företag. Vi kan också åta oss hela entreprenader som exempelvis vid ett stambyte hos en bostadsrättsförening. Vi har även certifierade hantverkare och golvläggare som har kunskap att utföra arbeten i våtrumsutrymmen, om du exempelvis behöver utföra en badrumsrenovering eller lägga in en matta i tvättstugan. Kontakta oss för att boka ett möte eller för ett begära en offert. Vi bistår gärna med information och tips så att du får en bättre kunskap om hur arbetet kan utföras.Fler tjänster vi utför

Fyll i vårt formulär att få kostnadsfri rådgivning och offert!

Våra kunniga och certifierade golvläggare i Ludvika genomför kvalitativa golvläggningar - till konkurrenskraftiga priser. Hör av dig till oss så kan vi ta fram ett förslag efter just ditt behov.