Golv & Mattläggning

Golv & Mattläggning

Våra golvläggare i Ludvika är specialister inom golv och mattläggning i Ludvika med omnejd vilket gör att du kan vara säker på att du alltid får det resultat som du förväntar dig. När du anlitar oss för din golvläggning väntar inga obehagliga överraskningar. Vi lämnar alltid fast pris för våra arbeten och kan dessutom erbjuda dig mycket konkurrenskraftiga priser. Vi kan erbjuda dig golv i en stor mängd olika material som exempelvis linoleum, plast, klinkers, parkett, trägolv eller heltäckningsmatta. Vi använder enbart hållbart material som kommer från miljömedvetna leverantörer vilket gör att vårt arbete har minimal påverkan på vår miljö.


Våra Golvläggare i Ludvika utför arbeten åt såväl privatpersoner som företag. Vi kan också åta oss hela entreprenader som exempelvis vid ett stambyte hos en bostadsrättsförening. Vi har även certifierade hantverkare och golvläggare som har kunskap att utföra arbeten i våtrumsutrymmen, om du exempelvis behöver utföra en badrumsrenovering eller lägga in en matta i tvättstugan. Kontakta oss för att boka ett möte eller för ett begära en offert. Vi bistår gärna med information och tips så att du får en bättre kunskap om hur arbetet kan utföras.Fler tjänster vi utför

Vi hjälper dig hitta din stil och bli inspirerad, kontakta oss så kan vi berätta mer!

Det kan vara en utmaning att hitta rätt stil på golvet, just därför har vi samlat flera olika typer av golv, material och stilar som vi gärna presenterar för er. Söker du kunniga och effektiva golvläggare i Ludvika - Kontakta oss så kommer vi hem till er och vägleder er genom en golvläggning - Helt kostnadsfritt!