Plattsättning

Plattsättning

När du behöver hjälp med plattsättning i Ludvika med omnejd kan du tryggt vända dig till oss golvläggare i Ludvika som är experter på plattsättning och arbeten i våtrumsutrymmen. Våra medarbetare är certifierade hantverkare och har en lång erfarenhet inom branschen. Vi kan erbjuda plattsättning till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar till konkurrenskraftiga priser. Vi kan åta oss både mindre uppdrag men även hela entreprenader vilket gör att du som kund endast behöver ha kontakt med en ansvarig person.


Vi golvläggare i Ludvika utför plattsättning såväl inomhus som utomhus. Ska du renovera ett badrum, sätta kakel i en tvättstuga eller lägga klinkers vid en uteplats är du välkommen att kontakta oss för att boka ett möte, kostnadsfritt och helt utan förpliktelser. Vi kan bidra med information, tips och råd så att du får ett bra underlag inför ditt beslut om projektet. Vi uppfyller också alla krav för ROT-avdraget. Detta innebär att du som privatperson har möjlighet att göra ett avdrag på 30 % av våra arbetskostnader. Vi får hela tiden goda recensioner från våra kunder vilket talar för att även du kan bli en av våra nöjda kunder. Samtidigt lämnar vi också garanti på vårt arbete så att du kan vara helt trygg med det arbete som vi utför.

Fyll i vårt formulär att få kostnadsfri rådgivning och offert!

Våra kunniga och certifierade golvläggare i Ludvika genomför kvalitativa golvläggningar - till konkurrenskraftiga priser. Hör av dig till oss så kan vi ta fram ett förslag efter just ditt behov.