Våtrumsrenovering

Våtrumsrenovering

När det är dags att renovera badrummet, köket eller andra våtrumsutrymmen behöver du anlita certifierade hantverkare som är specialister på våtrumsrenovering. Arbetet kräver stor kunskap och erfarenhet samtidigt som man också behöver använda godkänt material som är avsett för våtrumsutrymmen.

Vi har professionella hantverkare som utför våtrumsrenovering på ett korrekt och säkert sätt så att du inte riskerar att senare få problem med fukt eller vattenskador. Vi samarbetar också med certifierade VVS-montörer och elektriker vilket innebär att vi kan åta oss hela entreprenader så att du som beställare endast behöver en kontaktperson.


Vi utför våtrumsrenovering åt bostadsrättsföreningar, som exempelvis vid stambyte, men också åt företag och privatpersoner. Vi är ett välrenommerat företag som fått mycket goda omdömen och recensioner från våra kunder. Detta borgar för att du kan vara säker på att vi gör allt för att uppfylla alla dina krav så att även du blir en nöjd kund.


Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte utan några förpliktelser. Under mötet kan vi bidra med information om våtrumsrenovering och lämna råd. Du får sedan en offert där vi kan erbjuda våtrumsrenovering till mycket konkurrenskraftiga priser. Självklart ingår också fullständiga garantier för vårt arbete så att du känna dig trygg vårt arbete.


Vi hjälper dig hitta din stil och bli inspirerad, kontakta oss så kan vi berätta mer!

Det kan vara en utmaning att hitta rätt stil på golvet, just därför har vi samlat flera olika typer av golv, material och stilar som vi gärna presenterar för er. Söker du kunniga och effektiva golvläggare i Ludvika - Kontakta så kommer vi hem till er och vägleder er genom en golvläggning - Helt kostnadsfritt!